Motivele pentru care iOS 15 este mai bun decat iOS 14

Asa dupa cum stim cu totii, telefoanele ar trebui sa fie in permanenta actualizate la ultima verisune a sistemului de operare, iar modelele iPhone nu trebuie sa faca exceptie de la regula.

Acest lucru este esential pentru securitatea aparatului nostru, deoarece intotdeauna cea mai noua versiune a sistemului de operare corecteaza anumite vulnerabilitati de securitate. Daca nu reusiti sa faceti update la noul sistem de operare puteti apela cu incredere la un service MacBook Bucuresti.

iOS 14 este o versiune mai veche ce nu mai prezinta la fel de multa siguranta

Astfel, noul iOS 15 vine cu o serie de update-uri si corecteaza o serie de vulnerabilitati de securitate, dar exista si o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste mai multe aplicatii, iar printre acestea se numara Face Time, SharePlay, Visual Look Up sau Live Text.

Asa dupa cum suna unele pareri, Face Time a suferit o serie de imbunatatiri avansate si nu a fost niciodata ridicata la un asemenea nivel de performanta.

Cea mai mare imbunatire este remarcata in cazul sunetului, deoreace acesta nu a fost niciodata asa de clar si creeaza impresia ca persoana cu care vorbesti se afla in aceeasi incapere cu tine.

 A fost creata si o optiune speciala, denumita “Sunet Spatial”, ce este destinata anularii zgomotelor de fundal, lucru ce curata practica sunetul de toate impuritatile cauzate de alte zgomote ce se aud pe fudal, de unde si claritatea deosebita cu care se lauda acum Face Time.

Share Play este o functie nou introdusa si este destinata impartirii anumitor experiente, chiar si atunci cand suntem in mijlocul unui apel.

iOS 15 vine cu imbunatatiri substantiale pentru mai multe aplicatii

Aceasta functie ne va permita sa redam piese muzicale dintr-un playlist comun, chiar daca suntem in mijlocul unei convorbiri telefonice.

Noul sistem de operare a introdus inca o functie noua, denumita “Focus”, ce ne permite sa ne concentram numai catre anumite lucruri, fara sa fim disturbati de alte elemente.

Astfel, diferenta dintre viata personala si cea profesionala nu a fost niciodata la fel de accentuata, iar daca alegem sa lucram intens, nu vom primi de la persoanele din agenda decat scurte notificari, lucru ce nu ne va distrage atentia de la proiectele la care lucram.

Odata cu lansarea noii variante a sistemului de operare, cei de la Apple au schimbat si modul in care vor fi afisate notificarile, aceasta primind un design nou, inovator si o ordine diferita in care sunt afisate.

O alta aplicatie ce a suferit modificari este “Photos”. Astfel, imaginile primite de la persoanele apropiate pot fi introduse rapid in propriul flux personal, dar acest lucru nu se poate face decat in cazul in care persoana a fost prezenta in momentul in care a fost facuta fotografia.

Printre noutatile viitoare se numara si crearea si imbunatatirea unui nou portofel virtual, dar aceasta aplicatie si-ar putea face aparitia odata cu lansarea unei noi variante a sistemului de operare.

Asadar, nu ezitati sa instalati noul sistem de operare iOS 15, deoarece acesta va avea cu siguranta rolul de a ne imbunatati experienta oferita de dispozitivele Apple, iar securitatea datelor noastre va fi pusa intotdeauna pe primul plan.

©2023 pensiuneafull